Knutselen

 | 

Knutselboeken en bouwpakketten


Mooi gemaakt van 6 tot 8 jaar

Mooi gemaakt van 6 tot 8 jaar
96 bladzijden

Mooi gemaakt is een boek vol projecten en creatieve ideeen voor kinderen om zelf te maken. Het is geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar. 
Het boek is thematisch van opbouw: de jaargetijden, muziek, wonen & bouwen, kleding & verkleden, familie, woorden & taal en de verschillende feestdagen. 
Met de vrolijke kleurenfoto's en duidelijke werktekeningen kunnen kinderen er meteen mee aan de slag. Volwassenen moeten hier en daar helpen bij het lezen van de tekst. De projecten zijn gemaakt met goedkope materialen, zoals papier, karton en kosteloos materiaal. 

Dit boek kan ook per enveloppe verstuurd worden!


Euro 17.95Aantal  Dromenvanger van SES

Dromenvanger van SESNeem afscheid van de slechte dromen. Een mooie dromenvanger die je zelf kan maken? Een set met veertjes, kralen, touw en instructies! 


Euro 7.50Aantal  Creatieve handen - Kurken en houtjes

Creatieve handen - Kurken en houtjes
64 bladzijden

Wie heeft er niet mee geknutseld op school? En nog steeds is dit goedkope basismateriaal razend populair in het basisonderwijs. Alleen ontbreken de leuke voorbeelden om mee aan de slag te gaan. In dit boekje geven Elize en Jill van der Pas talloze ideeen om met kurken en houtjes te werken. Wat te denken van een kurkenkralenketting of een auto of een vliegtuig van kurk? Voor 'tijdloze' creatieve uurtjes op school of thuis.

Dit boek kan ook per enveloppe verstuurd worden!


Euro 9.95Aantal  Houten vogelhuisje maken en schilderen

Houten vogelhuisje maken en schilderenBouw met deze set een mooi houten vogelhuisje. Beschilder deze met de bijgeleverde verf en lak het af om het buiten op te kunnen hangen.


Euro 9.95Aantal  Het vakantie knutselboek

Het vakantie knutselboek
96 bladzijden

Het hele jaar door zijn er schoolvakanties: van de tulpvakantie naar de zomervakantie en van de herfstvakantie naar de kerstvakantie. En natuurlijk nog een heel stel mini-vakanties er tussendoor.
Om kinderen van vier tot twaalf jaar tijdens die vakanties creatief te vermaken heeft een aantal auteurs allerlei leuke knutsels verzonnen. In diverse technieken zoals vouwen, knippen, schilderen, plakken, zagen, rijgen, timmeren en breien.
De projecten zijn niet al te moeilijk zodat een kind met een beetje hulp van mama, oma, opa of papa meteen aan de slag kan.


Euro 12.50Aantal  Houten bouwpakket vliegtuig Albatros

Houten bouwpakket vliegtuig AlbatrosVoor de wat oudere jongens een bouwpakket van een Albatros van Legends of the air. De delen zijn van hout en moeten gelijmt worden.


Euro 3.00Aantal